Dager
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timer
0 0 0 0
0 0 0 0
Minutter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
Invigning Eskilscupen 2024

Välkomna till ESKILSCUPEN 2024


Meld deg på nå Rediger din påmelding Meld på dommer

Reservlista kategorin skolboende

Vi har nu nått maxtaket för tillfället vad gäller anmälan i kategorin skolboende under Eskilscupen 2024. Vi arbetar för stunden med att försöka få fram fler skolsalar att inkvartera våra gäster i och har fortfarande hotellbäddar kvar till att inkvartera gästande lag i till ett bra pris.
Vi upprättar därför en reservlista på lag som är intresserade av skolboende och släpper därefter på lag från denna förutsatt att den specifika tävlingsklassen fortfarande har platser kvar. 
För att sätta upp sig på denna reservlista till skolboende skickar ni ett mail till info@eskilscupen.nu och anger vilken förening, tävlingsklass det avser.  

Följande alternativa lösningar finns 
1 ) Anmäl er i kategorin "boende i egen regi" - och sök boendeplats på egen hand runtomkring i Helsingborg / Skåne. 
2 ) Begär offert på hotellboende på kvarvarande hotellbäddar utifrån ert deltagarantal hos boende@eskilscupen.nu - först till kvarn! 

  ESKILSCUPEN 2024  

Välkommen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollsstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 15 000 spelare fördelat på över 860 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Eskilscupen 2024 spelas 1/8 - 4/8.  Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.


Registrer deg nå

Vil du stille opp med lag under turneringen?

0
Påmeldte lag

Dommer

Hjelp oss ved å være dommer under turneringen!

Registrer deg som dommer Rediger påmeldingen

Følg favorittene dine

Last ned appen vår til telefonen din, så hjelper vi deg med å holde orden på alt under turneringen!

App Store Last ned fra App Store Google Play Last ned fra Google Play