Har vi tillåtelse att använda oss av överåriga spelare?

Alla lag har rätt att använda  2 överåriga per lag i 9-manna och 11-manna klasserna och  1 överårig i 7-manna klassernaDessa får endast vara födda året före aktuell åldersgrupp. Dessa dispenser behöver inte sökas eller beviljas av respektive distriktsförbund. Men de ska anges i samband med upprättande av deltagarförteckning under lags inlogg på  Eskilscupen.nu. I undantagsfall kan tävlingsledningen bevilja ytterligare dispens. Sådan dispens måste även den sökas genom att logga in via lagets inlogg på  Eskilscupen.nuoch införas på spelarförteckningen med motivering.

När kommer lottningen, vem ska vi möta och var bor vi?

Lottningen presenteras alltid i vecka 28 och kommer upp här på hemsidan. När får vi veta vilken skola vi ska bo på? Den slutgiltiga placeringen av lag på skolor sker först efter lottningen för att få bästa samband mellan boende och spelplatser. Skolboendet publiceras på lagets inlogg under  Eskilscupen.nu i  v.30.

Kan vi få lägga till en deltagare?

Vid starten av turneringen anmäler man de spelare man ska ha med på den spelarförteckning som finns. Uppstår behov av att komplettera lagrapporten med nytt namn, t.ex vid skada, kan tävlingsledningen ge tillstånd till det.

Hur mycket är deltagaravgiften?

En sammanställning av alla avgifter finner ni under rubriken avgifter.

Vilka dagar spelas matcherna?

Fredag, lördag och söndag är speldagar i Eskilscupen. 

Var äter vi? När? Vad är menyn? Var och hur lägger jag till specialkost för mitt lag?

Mat serveras alltid på den skola man bor eller närliggande skolkök. Hotellboende får en skola hänvisad. Det är normalt inte möjligt att äta på annan skola än den anvisade. Menyn är naturligtvis anpassad efter ungdomar och presenteras i cuptidning, på hemsidan m.m. Vi serverar inte fläskkött i någon rätt så det behöver inte anmälas. Övrig  specialkost anmäls under lagets inloggning på  Eskilscupen.nu

Hur transporterar vi oss under cupen?

Eskilscupen har ett väl avvägt bussnät mellan skolor och idrottsplatser. De lag som önskar nyttja dessa bussar köper bussband (150:-/person) genom beställning under sitt inlogg på Eskilscupen.nu. 

Hur går jag tillväga om jag är intresserad ut av att döma cupen?

Anmäl dig under menyn Domare & Volontärer. Om vi har plats för dig kontaktar våra domaransvariga dig, anmälan görs på cupens hemsida  www.eskilscupen.nu.

Får man diplom och pris?

I A-slutspelet erhåller de fyra första lagen medalj och lagpokal. I B, C, D- slutspel erhåller de två finallagen medalj och lagpokal.

Vilka aktiviteter finns att uppleva i området kring Helsingborg i samband med Eskilscupen? Var kan våra supportrar bo?

Tänk på att boka ditt boende i Helsingborg så snart som möjligt. Helsingborg är en sommarstad med många besökare och antalet föräldrar och intresserade som vill följa cupen är stort. I Helsingborg och i vår närregion finns det förstås boende av alla typer. Hotell mitt i centrum, Bed & Breakfast på den skånska landsbygden eller på ett vandrarhem. Här finns även campingplatser där du kan bo i husvagn, tält eller i stuga.

Mycket mer information om boende aktiviteter finns på
https://bokning.eskilscupen.nu