Dagar
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timmar
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
Invigning Eskilscupen 2024

Välkomna till ESKILSCUPEN 2024


Anmäl er nu Redigera er anmälan Anmäl domare

Reservlista kategorin skolboende

Vi har nu nått maxtaket för tillfället vad gäller anmälan i kategorin skolboende under Eskilscupen 2024. Vi arbetar för stunden med att försöka få fram fler skolsalar att inkvartera våra gäster i och har fortfarande hotellbäddar kvar till att inkvartera gästande lag i till ett bra pris.
Vi upprättar därför en reservlista på lag som är intresserade av skolboende och släpper därefter på lag från denna förutsatt att den specifika tävlingsklassen fortfarande har platser kvar. 
För att sätta upp sig på denna reservlista till skolboende skickar ni ett mail till info@eskilscupen.nu och anger vilken förening, tävlingsklass det avser.  

Följande alternativa lösningar finns 
1 ) Anmäl er i kategorin "boende i egen regi" - och sök boendeplats på egen hand runtomkring i Helsingborg / Skåne. 
2 ) Begär offert på hotellboende på kvarvarande hotellbäddar utifrån ert deltagarantal hos boende@eskilscupen.nu - först till kvarn! 

  ESKILSCUPEN 2024  

Välkommen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollsstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 15 000 spelare fördelat på över 860 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Eskilscupen 2024 spelas 1/8 - 4/8.  Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.


Anmäl ert lag nu

Säkra er plats i cupen, anmäl er idag!

0
Anmälda lag

Upptäck Helsingborg

Sommarstaden Helsingborg har mycket att erbjuda! Idyll korsas med storstadsutbud. Här finns badplatser mitt i city och samtidigt ett shoppingutbud som lockar både i city och på ett av Sveriges största shoppingcenter Väla Centrum. Det finns även strandpromenader och andra nöjen - du hittar allt vad du än söker! Varför inte ta färjan över till Danmark och upptäcka ett annat land bara en 20 minuters båtfärd över sundet till Helsingør?

Läs mer

Parad och Invigning

Anmält ert lags deltagande vid Parad och Invigning genom ett mejl till kansli@eskilscupen.nu

Domare

Hjälp oss genom att vara domare under turneringen!

Anmäl dig som domare Redigera din anmälan

Följ dina favoriter

Ladda ner vår app till din telefon så hjälper vi dig hålla reda på allt under turneringen!

App Store Ladda ner från App Store Google Play Ladda ner från Google Play