Håll koll på Eskilscupens tidsplan!

Lottningen är nu publicerad! In och kolla vilka ni ska spela mot. Vi håller på att fylla de sista vakanserna så det är med reservation att någon detalj fortfarande kan ändras.


Invigning av Eskilscupen på Olympia torsdagen 2/8!

Torsdagen 2/8 sparkar vi igång Eskilscupen 2018 och vårt 50-årsjubileum som fotbollsturnering! Vi hälsar alla Eskilscupens deltagare varmt välkomna in för invigningsceremoni på Olympia med start kl. 18:00!

Invigningen kommer att innehålla en energifylld uppvisning, uppträde och en härlig start på ert cupäventyr i Helsingborg. Kostnadsfritt erbjuds alla deltagare (spelare och ledare) biljetter för invigningen och den efterföljande matchen mellan Helsingborgs IF och IF Norrby (start kl. 19:00). Biljetterna bokar ni via ert inlogg på eskilscupen.nu – välj ”boka produkter” längst ner på sidan och ange antalet invigningsbiljetter ni vill ha. Maxantal invigningsbiljetter är det deltagarantal ni har angett till Eskilscupen.
Biljetterna hämtar ni ut i Eskilscupens tält innan invigningens start vid norra läktaren på Olympia mellan 17:00 – 18:00 torsdagen 2/8. Medföljande supporters och syskon har möjlighet att boka sina biljetter till invigningen och matchen via Helsingborgs IFs biljettbokning på www.hif.se! Givetvis finns det möjlighet för de lag som bor på skola att checka in på skolan innan denna invigning.Välkommen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollsstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 13 000 spelare fördelat på 700 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass.
Anmälan för Eskilscupen 2018 är nu öppen!

Det är med glädje och entusiasm vi ser fram emot att få genomföra, Eskilscupen 2018 som dessutom passar på att fylla 50 år! Vi längtar efter att återigen få visa upp Eskilscupen med sina fantastiska fotbollsplaner, höga service och det unika slutspelet för många nya gäster nästa sommar men självklart också att våra ständigt återkommande gäster får ännu en kanonvistelse i sommarstaden Helsingborg.
Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.

Varmt välkomna!