Dage
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timer
0 0 0 0
0 0 0 0
Minutter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
Invigning Eskilscupen 2024

Välkomna till ESKILSCUPEN 2024


Tilmeld nu Rediger din tilmelding Tilmeld dommer

ESKILSCUPEN 2024

Välkommen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollsstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 15 000 spelare fördelat på över 860 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Eskilscupen 2024 spelas 1/8 - 4/8.  Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.Eskilscupen välkomnar Veo som officiell partner

Eskilscupen är glada att kunna offentliggöra vårt nya partnerskap med Veo, den banbrytande fotbollskameran. Detta samarbete är en naturlig förlängning av vår gemensamma passion för fotboll och teknologi, då många lag i Eskilscupen samt arrangerande föreningen, Eskilsminne IF, sedan länge använder Veo i sin verksamhet.

Genom detta partnerskap kommer alla deltagande lag i Eskilscupen att få ta del av en rabatt på 200€ vid köp av en Veo-kamera. Dessutom kommer Veo att bistå oss med innehållsskapande före, under och efter turneringen, vilket kommer att berika upplevelsen ytterligare för både spelare och supportrar.

Klicka här och registrera dig så kommer en representant från Veo att kontakta dig med en offert.

André Petersson, Turneringsledare för Eskilscupen uttrycker sin entusiasm: "Att samarbeta med Veo känns som ett naturligt steg framåt för oss. Vi har sett hur deras teknologi har förändrat sättet vi ser på och analyserar matcher, och vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att lyfta vår turnering till nya höjder."

Från Veos sida delar Jerry Jarnald,  samma positiva syn: "Vi har följt Eskilscupen under många år och efter att ha träffat deras progressiva personal var beslutet att ingå partnerskap enkelt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och ta vår nya Veo Cam 3 till turneringen, vilket möjliggör för lagen att spela in sina matcher och livestreama direkt till Min Fotboll-appen."

För eventuella frågor, tveka inte att kontakta personalen på Eskilscupen eller Jerry Jarnald på jerry@veo.co. 

Tilmeld nu

Sikre din plads i turneringen, tilmeld dig i dag!

Følg dine yndlingshold

Download vores app til din telefon, så hjælper vi dig med at holde styr under turneringen!

App Store Download fra App Store Google Play Download fra Google Play