För deltagande lag under Eskilscupen erbjuder vi tre olika alternativ för de besökande lagen som önskar logi i vår regi - boende på skola, boende på hotell, och boende på SportLodge Höganäs. Läs mer om de olika alternativen nedan.

Skolboende

Bo på en av våra utvalda skolor i Helsingborg i nära anslutning till idrottsplatserna under torsdag – söndag. För att ge de övernattande lagen möjlighet att upptäcka den vackra sommarstaden Helsingborg kan incheckning ske från torsdag kl. 10.00. I priset ingår 8 mål mat från fredag frukost till söndag lunch i skolmatsalen. Vi har även möjlighet att servera en förhandsbeställd middag under torsdagen för 90:-/person till ankommande lag. 

Priset för  deltagaravgiften är 1500:- per person och gäller även ledare.
Deltagaravgiften skall vara slutbetald senast  1 juni på bankgiro 5809–7528.

Beställning av extra middag och andra specialarrangemang görs via lagets egen inloggning på Eskilscupens hemsida. Inloggningsuppgifterna erhålls då anmälningsavgiften är betald och anmälan bekräftas. För de som har speciella önskemål kring övernattning och mat går det bra att kontakta vår förläggningschef på 073-158 79 88 eller  boende@eskilscupen.nu

Hotellboende

Eskilscupen har ett samarbete med ett antal hotell i Helsingborg åt de gästande lag som önskar övernatta på hotell. Dessa rum bokas via Eskilscupen och säljs i paket med frukost på hotellet och övriga måltider på skolor. Hotellen är centralt belägna och principen först till kvarn gäller. 

De hotell vi använder oss av är Clarion Grand Hotel, Elite Hotel Marina Plaza, Clarion Hotel & Congress Sea U, Elite Hotel Mollberg & Comfort Hotel Nouveau. 

OBS Hotellboende för lag bokas via Eskilscupen på telefonnummer 042-600 52 05 alt.  boende@eskilscupen.nu  och inte direkt med hotellet! Förläggningsansvarig lämnar då offert.

SportLodge Höganäs

Är ni en hel förening eller flera lag från samma förening som under Eskilscupen önskar bo tillsammans? Spana in SportLodge intill Höganäs SportCenter. Eskilscupens erbjuder tillsammans med sin samarbetspartner Sport Lodge i Höganäs boende torsdag – söndag med:

- 6st 12-bäddsrum och 2st 6-bäddsrum i anslutning till varandra. Totalt 84 bäddar!
- 8 tillhörande toaletter
- En tillhörande samlingslokal
- Dusch och omklädningsrum intilliggande
- Strand och bad på 800m promenad
- Ca 20 km (20 min) med bil till Helsingborg
- Frukost serveras i samlingslokalen, lunch och middag intas vid Eskilscupens skolor intill närmsta spelplats.

Pris
1900:-/ person
Övernattning torsdag – söndag. 
Frukost fredag, lördag och söndag vid boendet. 
Lunch & middag fredag, lördag samt lunch under söndag vid någon av Eskilscupens skolor intill idrottsplatsen där lagens matcher spelas.

För intresseförfrågan eller andra frågor vänligen kontakta Eskilscupens förläggningsansvarige på 042- 600 52 05 alt.  boende@eskilscupen.nu