Puma ny partner till Eskilscupen!

Eskilsminne IF har från säsongen 2021 tecknat ett avtal med märkesleverantören Puma. Pumas Anders Selin ser för att använda sig av fotbollstermer, Eskils som något av en ”drömvärvning” för företagets del. Eskils klubbchef Kalle Olsson är mycket nöjd med avtalet där förstås också Stadium innehar en viktig och central roll som den dagliga leverantören av kläder och material från Puma till Eskils spelare och övriga medlemmar.

- Vi har haft en god konstruktiv dialog med Puma och Stadium under hösten och detta utmynnade i ett avtal som jag uppfattar som vi alla är mycket nöjda med. Min viktigaste uppgift är förutom att se till att våra lag har bra utrustning också att våra medlemmar ska ha stor nytta av avtalet, säger Kalle. 

- Vi har många medlemmar och jag ser att detta ger hög medlemsnytta. Det känns jättebra att ha detta på plats. Vi kommer in med hög energi efter ett prövande år och jag ser stora möjligheter till att vi kan utvecklas tillsammans här, konstaterar en nöjd Kalle Olsson.

Anders Selin på Puma håller inte inne med de berömmande orden när han berättar om företagets syn på detta nya omfattande avtal. 

- Det handlar inte bara om försäljning av matchtröjor, träningskläder och annan utrustning. Utan kanske med den möjlighet vi fått att förknippas med Eskilsminne IF som är en klubb med mycket gott anseende inom fotbollen. Eskils har en helhet med fantastisk organisation, bred verksamhet med satsning på flickor och pojkar och inte minst med Eskilscupen.

- Jag har själv varit fotbollsengagerad - visserligen i en annan förening - mina barn har varit med i knattefotbollen på Västergård så jag vet Eskils betydelse inom fotbollen, tillägger han. 

Kalle Olsson ser framtiden an med tillförsikt med Puma som ny samarbetspartner.

- Det finns så många fördelar i detta. Det är ett lokalt företag där närheten inte ska underskattas. Puma har visat ett stort engagemang till Eskilscupen och vi har andra idéer om att utveckla samarbete. Jag är kort och gott väldigt nöjd, slutar han.

 

Text: Lasse Möller