IFK Hjo först att anmäla sig!

När Eskilscupen öppnade sin anmälan till 2023-års upplaga förra veckan var IFK Hjos pojkar 2009 första lag att anmäla sig till turneringen nästa sommar. Vi passade på att stämma av med lagets coach Johan Törner om läget i laget och tankarna kring Eskilscupen.

Ni var först att klicka på knappen Anmäl ert lag – hur kommer det sig att ni var så snabba att anmäla er?

Jag och min ledarkollega fick möjligheten att vara med som extra ledare för årslaget över vårt i samband med att våra grabbar stöttade upp laget och vi blev så imponerad av hela arrangemanget att vi bestämde oss för att åka med vårt eget lag nästa år. 

Hur har er säsong varit så här långt och vad väntar i höst/vinter?

Vi har haft en bra säsong med många jämna och utvecklande matcher där vi slutade trea i serien. Vi var med i Skadevicup i Skövde under sommaren och kom till kvartsfinal vilket var mycket bra gjort av killarna. Nu i höst blir det futsal en gång i veckan och så några inomhuscuper vilket vi ser fram emot mycket efter två Corona år utan cupspel inomhus.   

Vad ser ni mest fram emot med Eskilscupen 2023?  

Att vi får många utvecklande matcher mot motståndare vi tidigare inte har mött och så såklart upplevelsen med att vara på cup med både sina egna kamrater men också möjligheten att träffa nya.

Vi hälsar Johan och IFK Hjo varmt välkomna till Helsingborg och Eskilscupen 2023!