Boka er plats till Eskilscupen 2020!

Eskilscupen spelas 30/7 – 2/8 2020 i sommarstaden Helsingborg och redan nu kan vi se att över 150 lag säkrat sin plats till sommarens stora fotbollsfest. Eskilscupen är Sveriges näst största fotbollsturnering med runt 725 deltagande lag som kombinerar fotboll med en fantastisk sommarupplevelse för både laget och hela familjen.

Klasserna är öppna för flickor och pojkar i åldern 10–16 år redan nu, medan klasserna för Eskilscupen Minicup pojkar & flickor 7–9 år öppnar längre fram i vår.

Kvalitet i högsäte

Eskilscupen spelas på ett drygt 80-tal ypperliga fotbollsplaner. Vi kan nog stoltsera med att ingen annan cup kan visa upp den kvalité på sina gräsplaner som Helsingborgs stad kan göra. Förutom våra sköna gräsplaner spelar vi även på elva konstgräsplaner. Under turneringen går Eskilscupens speciella ringledsbussar, som enkelt tar Er mellan skolor och idrottsplatser. Vi kan dessutom tillhandahålla transfer från flyg, tåg eller båt till förläggningarna.

Eskilscupens unika slutspel
Det är visserligen helheten som betyder mest när man väljer sommarcup - glädjen, upplevelsen och fotbollen i en härlig mix. Eskilscupens gruppspel har geografisk seedning viket gör att du säkert får möta nya lag som ni inte stöter på normalt. Eskilscupen ger alla lag en rättvis chans och förutsättningar till en härlig fotbollsupplevelse. Många matcher och ett unikt slutspel i åldersklasserna 13–16 år som ger er chans i fyra olika slutspel A-, B-, C- och D-slutspel. Detta betyder att hela 80 lag får chansen att spela en final!

Boende i Helsingborg
Inkvartering sker på skolor i närhet av våra idrottsplatser. I priset ingår 8 mål mat från fredag frukost till söndag lunch. För att ge de övernattande lagen möjlighet att upptäcka den vackra sommarstaden Helsingborg erbjuder vi incheckning redan från torsdag klockan 10.00. Spel i förmiddags- eller eftermiddagsgrupp ger ännu mer tid till upplevelser i Helsingborg eller varför inte åka en tur över sundet till Danmark.

Högsta betyg
Varför ska vi välja Eskilscupen? Vår bästa referens är de lagen som besökt oss förr och gärna återkommer år efter år. Vi kan stolt berätta att den stående frågan på Eskilscupens sista dag brukar vara gällande under vilka dagar turneringen spelas nästkommande år. Det ser vi som högsta betyg och är oerhört glada att vi har så många återkommande gäster och år efter år väldigt höga betyg i våra marknadsundersökningar.

150 lag har redan bestämt sig – boka Er plats redan idag!
Via www.eskilscupen.nu gör ni enkelt er anmälan och anger i vilken kategori ni önskar delta. Boende och mat i egen regi, Skolövernattning eller Hotellboende.

Vi hälsar Er varmt välkomna till sommarens stora sommarupplevelse - Eskilscupen i Helsingborg!