Dagar
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timmar
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
Eskilscupen 2022

VÄLKOMNA TILL ESKILSCUPEN 2022!

DEN STORA FOTBOLLSFESTEN I SOMMARSTADEN HELSINGBORG

4/8 - 7/8 2022

Visa spelschema & resultat Hitta hit

ESKILSCUPEN 2021 är inställd!

Sommarens upplaga av Eskilscupen ställs in med anledning av den pågående coronapandemin och kommer inte att genomföras som planerat 5/8 – 8/8. Detta beslutade Eskilscupens tävlingsledning under söndagen den 30 maj efter direktiv och anvisning från Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Skåne.

Det känns oerhört tråkigt att återigen tvingas tillkännage detta beslut idag, men efter tolkning av de gällande restriktionerna för sommaren och i dialog med myndigheter är detta beslut tyvärr oundvikligt.

Vi vet vilken obeskrivlig längtan det finns och den glädje de tiotusentals spelare, ledare, domare, supportrar, funktionärer, samarbetsföreningar och partners känner inför deras deltagande i Sveriges näst största fotbollsturnering, Eskilscupen.
Fotbollsfesten i Helsingborg med barn- och ungdomsfotboll och med allt det fantastiska vad det innebär kommer sannerligen vara saknad i regionen under vecka 31 2021. 

- Under de senaste månaderna har vi likt många andra följt utvecklingen noggrant med stark förhoppning till att vaccinationstakten och minskad smittspridning skulle ge oss möjligheten till turneringsspel i någon form utifrån vår scenarioplanering.
Vi har parallellt planerat, organiserat och förberett oss för att arrangera den 54:e upplagan av Eskilscupen. Anmälningstakten har likt 2020 varit oerhört positiv, med upp emot 800 anmälda lag vilket inneburit att vi återigen blivit anförtrodda med den stora äran av att slå alla tidigare rekord av antalet deltagande lag och spelare i årets upplaga.

Vi är så glada för den fina optimism och intresse som vi känt under hela våren från våra gästande lag, medresenärer och samarbetspartners. Det är med er i fokus vi inspireras att ständigt utveckla Eskilscupen och skapa oförglömliga minnen under sköna förhållanden i Sundets Pärla.

Arrangörsklubben Eskilsminne IF beklagar att vi tvingas lämna detta dystra besked men hoppas få se alla anmälda lag hos oss i Eskilscupen nästa år.

För alla våra anmälda lag finns nu möjligheten att välja om ni vill flytta över er inbetalda anmälningsavgift till Eskilscupen 2022 och därmed redan nu säkra er plats i nästa års upplaga, eller om ni önskar att få anmälningsavgiften och deltagaravgiften återbetald. Vänligen mejla
info@eskilscupen.nu med ert anmälningsnummer och ert val, så återkommer vi med mer information och bekräftelse av detta.

Av administrativa skäl behöver vi få information om samtliga lags val senast 9 juli, efter det kommer inga återbetalningar att göras.

Nu fäster vi blicken mot Eskilscupen 2022 som arrangeras mellan 4–7 augusti.
Tillsammans ska vi skapa ännu en oförglömlig fotbollsfest i sommarstaden Helsingborg, dit ni alla är varmt välkomna!

Med bästa fotbollshälsningar

André Petersson,

Cupgeneral Eskilscupen

ESKILSCUPEN 2022

Välkommen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollsstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 13 000 spelare fördelat på över 700 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass. Eskilscupen 2022 spelas 4/8 - 7/8.  Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.

Finalresultat 2019

F16: FC Rosengård - IFK Örby 0-6

F15: IFK Osby - Spånga IS FK 4-2

F14: IFK Göteborg - Eskilsminne IF 5-1

F13: Fortuna FF - IFK Göteborg 1-3

P16: Lindome GIF - Eskilsminne IF 1-3 

P15: Klippans FF - BK Olympic 0-4

P14-11: IF Elfsborg - Västra Frölunda IF 2-0

P14-9: Stafsinge IF - Åsa IF 2-8

P13: Hammarby IF FF - Kinna IF 1-0

Schema & Resultat

Här kan du hitta hela turneringens spelschema och alla resultat

0
Spelade matcher
av 2317
0
Gjorda mål
Skriv helt enkelt vad du letar efter. Det kan vara ett lag (Sävedalens IF Pojkar 10), en spelplats (Västergårds IP 7), en grupp (P7 Grupp 5) eller en klass (Pojkar 8 (P2011))

Upptäck Helsingborg

Sommarstaden Helsingborg har mycket att erbjuda! Idyll korsas med storstadsutbud. Här finns badplatser mitt i city och samtidigt ett shoppingutbud som lockar både i city och på ett av Sveriges största shoppingcenter Väla Centrum. Det finns även strandpromenader och andra nöjen - du hittar allt vad du än söker! Varför inte ta färjan över till Danmark och upptäcka ett annat land bara en 20 minuters båtfärd över sundet till Helsingør?

Läs mer

Domare

Hjälp oss genom att vara domare under turneringen!

Anmäl dig som domare Redigera din anmälan Hitta domarmatcher

Följ dina favoriter

Ladda ner vår app till din telefon så hjälper vi dig hålla reda på allt under turneringen!

App Store Ladda ner från App Store Google Play Ladda ner från Google Play