1 månad kvar av anmälan!Nu är det 1 månad kvar av anmälan till Eskilscupen 2018. Över 550 lag har redan anmält sig, passa på innan anmälan stänger!
2-5 augusti 2018 fyller Eskilscupen 50 år - vi hälsar våra nya gäster och alla er som är ständigt återkommande varmt välkomna till fotbollsfesten i Helsingborg. Försäkra Er plats via anmälan redan idag!Välkommen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollsstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 13 000 spelare fördelat på 700 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass.
Anmälan för Eskilscupen 2018 är nu öppen!

Det är med glädje och entusiasm vi ser fram emot att få genomföra, Eskilscupen 2018 som dessutom passar på att fylla 50 år! Vi längtar efter att återigen få visa upp Eskilscupen med sina fantastiska fotbollsplaner, höga service och det unika slutspelet för många nya gäster nästa sommar men självklart också att våra ständigt återkommande gäster får ännu en kanonvistelse i sommarstaden Helsingborg.
Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.

Varmt välkomna!