Vi närmar oss cupstart!

Skrivet av Andre Petersson 13 juli 2017 16:24
Ändrad av Andre Petersson 25 juli 2017 16:39
Vi är nu bara cirka en vecka ifrån fotbollsfesten i Helsingborg och förberedelserna är i full gång till att vara redo i början av augusti när vi slår upp portarna för den 50e upplagan av Eskilscupen.
Vi vill poängtera vissa saker nedan som kan vara bra att känna till och som vi behöver er hjälp med:

Boendeplacering avslutad:
Arbetet med att placera in våra gästande och övernattande lag på skolor är nu färdig, många lag ska inkvarteras och vi har nu förlagt dessa lag på våra skolor.
Detta innebär att möjligheten att på egen hand ”lägga till deltagaravgifter” inte längre är möjlig. Det totala deltagarantalet (spelare + ledare) som bor i salen ska vara angivet för att vi ska kunna matcha den aktuella salen ni ska bo i med ert faktiska deltagarantal. Vi uppmanar alla att säkerställa att ev. specialmat i era lag är angiven i er anmälan!
Vid frågor eller oklarheter kring detta vänligen ta kontakt med Maria Lindeberg mlg@eskils.nu


Registrera spelarförteckning:
Spelarförteckningen till respektive lag ska fyllas i elektroniskt via er anmälan på Eskilscupen.nu.
Logga in och välj fliken ”registrera spelare och dispenser”, fyll därefter i samtliga spelare med namn, personnummer och tröjnummer!

Gruppindelningen:
Finns publicerad via vår hemsida www.eskilscupen.nu och i vår App.

Tävlingsregler:
Finner ni via länken: www.eskilscupen.nu/regler

Anmälan till parad och invigning:
Eskilscupens parad och invigning är torsdagen 3/8. Paradens start är med uppställning kl. 17:30 i Slottshagen, i direkt anslutning till Kärnan och Grytan. Därefter går vi via de centrala delarna av Helsingborg för att slutligen nå Furutorpsplatsen där invigningen tar vid. Väl på plats möts vi av invigningsceremoni och uppträde från Samir och Viktor! Ett perfekt sätt att starta ert cupäventyr! Anmälan för detta görs till kansli@eskilscupen.nu, ange vilken förening & lag anmälan avser (ex. Eskilsminne IF, P16).
Mer info om parad och invigning finner ni här:
www.eskilscupen.nu/parad--invigning

Beställ årets cuptröja!
Beställ årets fräcka cuptröja via webshopen och få den levererad i samband med incheckningen till cupen!
Följ länken för beställning och mer info : www.stadiumteamsales.se/eskilsminneif/eskilscupen

App i mobilen - Vad händer i Helsingborg?
Genom att ladda ner Eskilscupens App i telefonen försäkrar du dig om att inte missa de senaste nyheterna! Via denna App eller genom vår hemsida har du också möjlighet att hämta tips på andra aktiviteter som sker i Helsingborg under Eskilscupens dagar.
Kika in under fliken ”Arrangemang” på hemsidan eller i Appen för tips på aktiviteter i Helsingborg!


Vi hoppas att ni laddar för händelserika dagar i Helsingborg och väl mött i augusti!

Nästa nyhet: Parad och invigning

Skrivet av 07 juli 2017 10:56
Eskilscupen startar på torsdagen med en invigningsmarsch genom centrala Helsingborg med musik och underhållning. Ett roligt sätt att börja ert cupäventyr. Paraden startar i Slottshagen ( https://www.google.se/maps/place/K%C3%A4rnan/@56.0483045,12.6953038,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4652323605cb7b71:0xf14aa52ac4a88c9f!8m2!3d56.0483045!4d12.6974978 ) i direkt anslutning till Kärnan och Grytan ... Läs mer