Liverapportera era matcher & livesända finaler - Eskilscupen

Liverapportera era matcher & livesända finaler

Skrivet 31 juli 2018 17:15

Eskilscupen har inlett ett samarbete med den sociala sport-appen Sportswik för att ta bevakningen av cupen till nästa nivå. Med hjälp av Sportswik-appen kan alla på plats live-rapportera tillsammans från matcherna med bilder, video, kommentering & hejarop, och alla där hemma kan följa och dela cupäventyret från frukost till sänggång!

I appen finns även spelschema, resultat & tabeller, och de officiella resultaten från matcherna kommer in automatiskt (för klasser med resultat och slutspel). I klasser utan resultat och tabeller finns tydlig information om att ställning och resultat inte ska kommuniceras.

Finalerna från Olympia kommer även att livestreamas och kunna ses gratis via Sportswik-appen eller på Eskilscupens mediasite på Sportswik. En av kommentatorerna: Erik Edman.

Finalerna som kommer att sändas live på söndag, med start 16.20 är P14, F14 och P15.

https://www.sportswik.com/eskilscupen2018#/cupmagazine/201/start

Nästa nyhet: Kombinera Eskilscupen med sommarfestivalen Hx

Skrivet 31 juli 2018 08:45
Till helgen börjar årets sommarfestival Hx med fri entré till drygt 50 spännande musikakter och minst lika många aktiviteter för hela familjen. Längs det vackra Sundet väntar mängder av underhållande upplevelser. Målet med Hx är ett brett och varierat programutbud som gör det möjligt för alla tusentals besökare att hitta något som tilltalar dem alldeles särskilt mycket! Programmet för Hx är di... Läs mer