Ledarträffen! - Eskilscupen

Ledarträffen!

Skrivet 21 juli 2018 08:19

Välkomna till Eskilscupens ledarträff lördag 4/8 kl. 18:30 – 20:30 på Gröningen i Helsingborg. I direkt anslutning till HX Stadsfestival och RIX FMs uppträde ges Eskilscupens ledare möjlighet att under stämningsfulla former träffas och umgås. Utvärdera fredagen och lördagens utförande på plan och lägg upp taktiken inför söndagen, samtidigt som ni träffar ledare från andra föreningar att skapa kontakt med. I inträdet erhåller du som ledare 1 dryck och tapastallrik. Övernattande lag erbjuds två ledare kostnadsfritt, är ni fler ledare går det givetvis bra att köpa till extra biljetter för 110:- / per person. Anmälan måste dock föraviseras för samtliga ledare på nedanstående adress, där ni anger totalt antal ledare som kommer på ledarträffen, vilken förening och åldersklass; ledarfest@eskilscupen.nu.

Icke övernattande lag i cupens regi är givetvis också välkomna, kostnaden är 110:-/ per person och skall också föraviseras enligt ovan procedur.

Nästa nyhet: HX - Stadsfestival!

Skrivet 21 juli 2018 08:18
Som vi meddelat tidigare är HX Stadsfestival och RIX FM spelningen öppen för alla och även cupens deltagare att besöka, entrén dit är gratis! Stadsfestivalen bjuder på mängder av spännande aktiviteter, uppträden och underhållning att ta del av. Ett axplock av dessa för Eskilscupens deltagare finner ni här, och hela programutbudet finns att läsa på www.hx.se/program. Festivalområdet är precis n... Läs mer