Gemensam ledarträff på lördag kväll - Eskilscupen

Gemensam ledarträff på lördag kväll

Skrivet 01 augusti 2018 14:36
Ändrad 01 augusti 2018 14:36
Välkomna till Eskilscupens ledarträff lördag 4/8 kl. 18:30 – 20:30 på Gröningen i Helsingborg. I direkt anslutning till HX Stadsfestival och RIX FMs uppträde ges Eskilscupens ledare möjlighet att under stämningsfulla former träffas och umgås.

Vi utvärderar fredagen och lördagens utförande på plan och lägger upp taktiken inför söndagen, samtidigt som ni träffar ledare från andra föreningar att skapa kontakt med. I inträdet erhåller du som ledare en dryck och tapastallrik. Övernattande lag erbjuds två ledare kostnadsfritt, är ni fler ledare går det givetvis bra att köpa till extra biljetter för 110:- / per person.

Anmälan måste dock föraviseras för samtliga ledare på nedanstående adress, där ni anger totalt antal ledare som kommer på ledarträffen, vilken förening och åldersklass; ledarfest@eskilscupen.nu.

Icke övernattande lag i cupens regi är givetvis också välkomna, kostnaden är 110:-/ per person och skall också föraviseras enligt ovan procedur.

Nästa nyhet: Viktig tradition för Onsala BK - kommer med 1000 personer varje år

Skrivet 01 augusti 2018 14:03
Av de hundratals föreningar som varje år gästar Eskilscupen är Onsala BK en av dem som kommer med flest lag. - Vi reser ner med cirka 1000 personer, säger klubbens sportchef Roger Löfman. Av de 680 lag som deltar under Eskilscupen 2018 kommer 22 stycken från Onsala BK utanför Kungsbacka. - Det har blivit en mycket uppskattad tradition hos både barn, föräldrar och ledare. Vi har rest ner med i ... Läs mer