Följ och rapportera live från Eskilscupen via Sportswik! - Eskilscupen

Följ och rapportera live från Eskilscupen via Sportswik!

Skrivet 21 juli 2018 08:15

Eskilscupen har inlett ett samarbete med den sociala sport-appen Sportswik för att ta bevakningen av cupen till nästa nivå. Med hjälp av Sportswik-appen kan alla på plats live-rapportera tillsammans från matcherna med bilder, video, kommentering & hejarop, och alla där hemma kan följa och dela cupäventyret från frukost till sänggång!

I appen finns även spelschema, resultat & tabeller, och de officiella resultaten från matcherna kommer in automatiskt (för klasser med resultat och slutspel). I klasser utan resultat och tabeller finns tydlig information om att ställning och resultat inte ska kommuniceras. Finalerna från Olympia kommer även att livestreamas och kunna ses gratis via Sportswik-appen eller på Eskilscupens mediasite på Sportswik.

Inom kort kommer anmälda lags kontaktpersoner att få ett mail med en länk för att aktivera sina lag på Sportswik, och kan sedan bjuda in sina följare.

Eskilscupens mediasite på Sportswik hittar ni på https://www.sportswik.com/eskilscupen2018 och ni kan läsa mer om hur Sportswik fungerar på www.sportswik.com

Nästa nyhet: Beställ årets officiella Eskilscupströja!

Skrivet 21 juli 2018 08:14
Ni har väl inte missat att beställa årets cuptröja från Stadium & Adidas? Förhandsboka den redan idag via efterföljande länk och kvittera ut den vid incheckning till hela laget! https://www.stadiumteamsales.se/eskilsminneif/eskilscupen Läs mer