Anmälningarna till Eskilscupen 2019 fortsätter strömma in! - Eskilscupen

Anmälningarna till Eskilscupen 2019 fortsätter strömma in!

Skrivet 10 januari 2019 15:43Anmälningarna till sommarens upplaga av Eskilscupen fortsätter att droppa in. Just nu har inte mindre än 180 lag anmält sig vilket ligger i linje med tidigare upplagor. Cupgeneral André Petersson räknar med att det ska kunna landa på runt 700 lag som tidigare.

- Ja det ser fint ut, anmälningarna följer trenden från tidigare. I dagarna har det strömmat in jämnt med anmälningar vilket är oerhört glädjande, säger han.

Eskilscupen är landets näst största ungdomscup i fotboll och populariteten ökar stadigt. Omdömena från lag som deltagit är mycket goda vilket förstås gläder alla som arbetar i föreningen.

Om vi kikar i högen av anmälningar de senaste dagarna hittar vi lag som Skottorps IF:s P10, Båstads GIF:s P10, Gnojsö IF F15, Hovshaga AIF:s P14, Vallens IF kommer med två P15-lag och Skövde AIK kommer med två P11-lag.

Vidare har Nässjö FF anmält ett P14-lag, Jitex/Mölndal har anmält två F11-lag, FC Hässleholm kommer med två F13-lag, Segeltorps F14, Jönköpings Södra med två P13-lag och Ölmstad IS/IK Vista kommer med sitt F14-lag.

Text: Lasse Möller
Bild: Bildburken.se


Nästa nyhet: 130 lag redan anmälda till Eskilscupen!

Skrivet 13 december 2018 11:16
Nästa års Eskilscup spelas den 14 augusti. Men trots att det återstår nästan åtta månader till turneringen pågår arbetet för fullt. Cupgeneral med total överblick är som vanligt Eskilsminne IF:s André Petersson som kan konstatera att anmälningsfrekvensen hittills ligger på normal nivå. - Cupen brukar innehålla drygt 700 lag och för närvarande har 130 anmält sig, berättar André medan han går i... Läs mer