Gutz


SKALL NI TILL ESKILSCUPEN 2020?

VI BJUDER ER PÅ STARTAVGIFTEN!
De lag som deltar i Eskilscupen 2020 och som under året genomför en försäljningsaktivitet med GUTZ får startavgiften för ett lag betald av GUTZ. Laget måste som minimum sälja 150 paket och avsluta sin försäljning senast den 31/12 2020.

Säljer ni 300 paket så betalar vi startavgiften för 2 lag osv. Om ert lag säljer 150 paket så tjänar ni dessutom 9 000 kr till ert lag på bara 3 veckors arbete! Inte illa bara det. Skicka efter gratis varuprov så berättar vi mer!

Beställ gratis varuprov här!

TJÄNA PENGAR MED GUTZ!
GUTZ produkter (sport- & underkläder till hela familjen) har drivit försäljning åt föreningar över hela Sverige och hjälpt till att finansiera en rad olika aktiviteter. När en förening har god ekonomi blir allt möjligt. Plötsligt finns det pengar till att byta ut sliten sportutrustning mot ny. Det kan vara allt från fotbollsmål till hockeyklubbor och matchställ. Börja redan idag med att sälja kvalitativa kläder från GUTZ, det är enkelt och lönsamt. Med oss tjänar ni mest till föreningen!

GUTZ erbjuder föreningen extra pengar om ett samarbetsavtal undertecknas, som ger föreningen 2,5% - 7,5% på lagens omsättning utöver de 30% som lagen tjänar.

Vill ni ha vår hjälp att motivera och dra igång en försäljning eller diskutera samarbetsavtal? Har ni en cup eller föreningsdag finns det möjlighet att GUTZ kan vara på plats för att visa upp våra produkter och dela ut varuprover. Kontakta oss redan idag!

Bläddra i katalogen här!

DU KAN LITA PÅ GUTZ!
VÅRA PRODUKTER HÅLLER HÖG KVALITET! Alla produkter vi säljer har bra passform, hög funktionalitet och testas noga.

VI GÖR DET ENKELT! Det är lätt att handla av oss och med vår hjälp kan lokala föreningar enkelt tjäna pengar till lagkassan.

VI TAR ANSVAR! Gutz är medlem i BSCI och följer deras uppförandekod som bland annat bygger på FN:s barnkonvention.

VI ÄR PRISVÄRDA! Med Gutz får du valuta för pengarna. Bra grejer till bra priser – enkla att sälja, enkla att köpa och riktigt fina att ge bort i present.