Powered by

GutzSKALL NI TILL ESKILSCUPEN 2019?

Vi bjuder er på startavgiften!

De lag som deltar i Eskilscupen 2019 och som under året genomför en försäljningsaktivitet med GUTZ får startavgiften för ett lag betald av GUTZ. Laget måste som minimum sälja 150 paket och avsluta sin försäljning senast den 31/12 2019.

Säljer ni 300 paket så betalar vi startavgiften för 2 lag osv. Om ert lag säljer 150 paket så tjänar ni dessutom 9 000 kr till ert lag på bara 3 veckors arbete! Inte illa bara det.
Skicka efter gratis varuprov så berättar vi mer!
För mer information klicka HÄRTJÄNA PENGAR MED GUTZ


GUTZ produkter har drivit försäljning åt föreningar över hela Sverige och hjälpt till att finansiera en rad olika aktiviteter. När en förening har god ekonomi blir allt möjligt. Plötsligt finns det pengar till att byta ut sliten sportutrustning mot ny. Det kan vara allt från fotbollsmål till hockeyklubbor och matchställ. Börja redan idag med att sälja kvalitativa kläder från GUTZ, det är enkelt och lönsamt. Med oss tjänar ni mest till föreningen!

GUTZ erbjuder föreningen extra pengar om ett samarbetsavtal undertecknas, som ger föreningen 2,5% - 7,5% på lagens omsättning utöver de 30% som lagen tjänar.Produkter

Det bästa med GUTZ är enkelheten. Vi erbjuder snygga sportkläder för både vuxna och barn samt även underkläder och andra produkter. Kika i vår katalog redan nu!

Det är inte krångligt att tjäna pengar genom att sälja våra produkter. Vi har inte bara riktigt bra produkter, en smart app som förenklar betalning och erbjuder smidig direktleverans – vi har även en högre förtjänst än de flesta andra.

Säljexempel

Hela 60 kronor av 200 kronor per sålt paket går direkt tillbaka till era lag.

Vill ni ha vår hjälp att motivera och dra igång en försäljning eller diskutera samarbetsavtal? Har ni en cup eller föreningsdag finns det möjlighet att GUTZ kan vara på plats för att visa upp våra produkter och dela ut varuprover. Kontakta oss redan idag!

Bläddra i vår katalog!
Skicka efter gratis varuprov!

GUTZ erbjuder:

· 60 kr per sålt paket till klassen/laget

· Sport- & underkläder till hela familjen

· Premier till klassen/laget

Sälj enkelt med vår app