Inkvartering

Inkvartering sker i skolor nära idrottsplatserna. I priset ingår 8 mål mat från fredag frukost till söndag lunch. För att ge de övernattande lagen möjlighet att upptäcka den vackra sommarstaden Helsingborg kan incheckning ske från torsdag 10.00. Vi har möjlighet att servera en förhandsbeställd middag under torsdagen för 80:-/person till ankommande lag.

Priset för deltagaravgiften är 1150:- per person och gäller även ledare. Övernattande lag i klass P (Flickor 10) betalar endast 1000:-. Deltagaravgiften skall vara slutbetald senast 1 juni på bankgiro 5809-7528.

Beställning av extra middag och andra specialarrangemang görs via lagets egen inloggning på Eskilscupens hemsida.
Inloggningsuppgifterna erhålls då anmälningsavgiften är betald och anmälan bekräftas. För de som har speciella önskemål kring övernattning och mat går det bra att kontakta vår förläggningschef på 042-600 52 00 eller boende@eskilscupen.nuALTERNATIVT BOENDE LAG
Eskilscupen har ett antal rum till lag som vill övernatta på hotell. Dessa rum bokas via Eskilscupen och säljs i paket med frukost på hotell och övriga måltider på skolor. Hotellen är centralt belägna och principen först till kvarn gäller. De hotell vi använder oss av är, Clarion Grand Hotel, Comfort Hotel Nouveau.
OBS Hotellboende för lag bokas via Eskilscupen tel 042-600 52 00 och inte direkt med hotellet!