Senaste nytt: Boendeplacering publicerad!

Skrivet av 21 juli 2017 15:02
Boendepublicering för de gästande lag som ska bo på skolor under Eskilscupen finns nu tillgänglig att beskåda via er anmälan. Boendeplaceringen är preliminär och vi förbehåller oss rätten att göra justeringar om så behövs fram till cupstart. För boendefrågor ta kontakt med: mlg@eskils.nu Läs mer

Välkommen till Eskilscupen 2017!Vi närmar oss cupstart - Läs sidan med samlad viktig information här
Årets cuptröja har ni här.

Försäkra dig om ditt ex redan nu, Webshopen är öppen och instruktioner hur ni köper ert ex hittar ni under ”hur beställa”. Bara att följa länken...

Klicka här för att komma till beställningen hos Stadium teamsales

Välkomen till Eskilscupen, en av Sveriges största fotbollsturneringar som går av stapeln i fotbollstaden Helsingborg. Varje år deltar cirka 13 000 spelare fördelat på 700 lag i turneringen som har spelats sedan 1968. Eskilscupen är en mötesplats för ungdomar och ledare som söker glädje, gemenskap, fair play och framförallt en turnering av högsta klass.
Anmälan för Eskilscupen 2017 är nu öppen!

Det är med glädje och entusiasm vi ser fram emot att få genomföra den 50:e upplagan av Eskilscupen 2017! Vi längtar efter att återigen få visa upp Eskilscupen med sina fantastiska fotbollsplaner, höga service och det unika slutspelet för många nya gäster nästa sommar men självklart också att våra ständigt återkommande gäster får ännu en kanonvistelse i sommarstaden Helsingborg.
Under ”Anmälan” och ”anmäl ditt lag” registrerar ni ert lag i respektive klass och fyller i kontaktuppgifter till anmälaren.

Varmt välkomna!